Yogui Bjj Seminar

Yogui Bjj Seminar

Mar 06, 2024

6-7/4 -24 kommer Professor Marcelo Yogui tillbaka till NKC för ett 2-dagars seminarie. Detta är din chans att lära dig från en av de bästa, förbättra dina tekniker och ta ditt BJJ-spel till nästa nivå. Se till att boka din plats nu!

Marcelo "Yogui" Santiago, 6:e Dan svart bälte i Bjj, kommer tillbaka till Nybro Kampsport Center för att fortsätta guida oss i vår utveckling.


Detta är din chans att lära dig från en av de bästa, förbättra dina tekniker och ta ditt BJJ-spel till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, kommer du att dra nytta av personlig instruktion och feedback som är anpassad för att hjälpa dig att växa i ditt utövande.


Platserna är begränsade för att säkerställa kvalitet och personlig uppmärksamhet, så vänta inte för länge. Registrera dig nu och ta del av denna unika möjlighet att träna med en sann Mästare.


Tider båda dagarna:

12,00-13,30 Träning
13,30-13,45 Paus
13,45-15,15 Träning


På lördagen ca kl 19,00 kommer vi gå och äta tillsammans. Det går jättebra att ta med respektive och hela familjen. Mer info kommer under seminariet.


Pris:

Early Bird (betala senast 27/3) Endast 200 kr för hela helgen (1 dag blir samma pris)
Normal anmälan 300 kr (28/3-5/4)
Betala på plats: 500 kr


Vid förhinder återbetalar vi dina pengar. Avanmälan måste göras innan seminariet startar. Skriv till [email protected] vid avbokning eller frågor.


Eventet arrangeras i samarbete med:


Läs vår Cookies och Integritetspolicy här:

Cookies och Integritetspolicy